Omschrijving

In de fraaie villawijk het Wilhelminapark gelegen een charmant vrijstaand rietgedekt landhuis op een riant perceel van 3470 m2. Naast de woning staat een bijgebouw annex garage; de prachtig aangelegde tuin heeft een spiegelvijver en diverse terrassen. Het landhuis ligt midden op ruime perceel en heeft daardoor maximale privacy. De toegang tot het perceel is middels een electronisch hek.

Indeling: entree, hal, gastentoilet, aan de voorzijde de gezellige herenkamer met erker en open haard; aan de achterzijde ligt de riante living met antieke openhaardpartij en deuren naar het zonnige terras, aansluitend een fijne eetkamer met ook openslaande deuren naar de tuin, naast de eetkamer ligt een handgemaakte landhuiskeuken v.v. alle inbouwapparatuur, kelder.

1e verd: overloop, een ruime masterbedroom met vide, balkon en walk-in-closet, zeer uitgebreide badkamer, daarnaast is er een 2e en ruime 3e slaapkamer, alsmede een complete 2e badkamer; vaste trap naar leidt naar de 2e verdieping met een vide en een aparte was/c.v.- ruimte en bergruimte.